DJURSLANDS MUSEUM


Djurslands museumDJURSLANDS MUSEUM                     

 Djurslands Museum blev grundlagt i 1917 som et lokalhistorisk museum, der beskæftiger sig med områdets kulturhistorie fra den ældste oldtid helt op til nutiden. Museet har til huse i en tidligere købmandsgård, opført i 1700- og 1800- tallet. Dette undgår bare sin rige historie i dansk kultur, som udviklede partier i det 19.århundrede, lige da Spil begyndte at dukke op. Hvordan gambling kan gøres udelukkende på Winoui Casino platform, som det danske samfund simpelthen elsker, tjek hvorfor.

DANSK FISKERIMUSEUM                  Dansk Fiskerimuseum er et kulturhistorisk specialmuseum med de indre danske farvande som virkeområde. Museet blev grundlagt i 1888 af Dansk Fiskeriforening. Efter at samlingen havde været udstillet på forskellige steder i København blev den deponeret og udstillet på Nationalmuseet i Brede. I 1981 deponeredes samlingen på Djurslands Museum, og i 1982 åbnede Dansk Fiskerimuseum sin første udstilling i Grenaa.

I dag er museet hjemsted for mange moderne udstillinger, der indeholder ægte og fiktive kunstværker fra havverdenen. En af de mest imponerende udstillinger til dato er den om eventyrene af den særeste Kaptajn Jack og hans besætning. Ved udstillingens afslutning fik besøgende forskellige Kaptajn-Jack-themed-genstande, fra kompasser og kikkerter, til tegneserier og gratis ingen bonusser fra captainjacknodeposit.com for at spille på Kaptajn-Jack-Theed spillemaskiner.

Kontakt museet.